beconfident.se © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

Bettskena som hjälper dig!

 

 

• Bettskena som skyddar dina tänder! Nu kan du sova tryggt med en bettskena som verkligen fungerar. Allt skickas fraktfritt med dagen efter leverans!

 

• Karina slutade gnissla tänder med SleepRight

Är nöjd med och produkten, den uppfyllde mina förväntningar.

 

• Anna; Bettskenan gav mig min sömn tillbaka!

Tur man testade detta innan man spenderade tusentals kronor hos tandläkaren

 

 

 

 

Hur fungerar SleepRight bettskenan?

Bettskenan från SleepRight är mycket enkel i sin konstruktion men samtidigt ligger det en del smart teknik bakom den enkla designen.
Det som gör SleepRight unik är tre saker; den patenterade tekniken som gör det möjligt att justera bitplattorna så att den passar just dig samt att den inte kräver någon upphettning i kokande vatten eller liknande för att anpassas eller formas.
När bettskenan väl är inställd så är den färdig att användas omgående. Den tredje unika funktionen är den absolut viktigaste:
SleepRight bettskenan förhindrar att tänderna får kontakt och det skapas ett mellanrum vilket i sin tur leder till att käkmuskulaturen tvingas att slappna av. I USA kallas detta: "Lips together - teeth apart". Bettskenan tvingar alltså fram en naturlig avslappning i käken som leder till att tandgnisslingen minskar. Läs mer om tandgnissling här-->

SleepRight är världens mest sålda bettskena och den har vunnit många tester över hela välden. Det är egentligen inte så konstigt då den är utvecklad av tandläkare som har arbetat med just bruxism. SleepRight säljs idag över hela världen och sedan 2010 finns den nu även i Sverige.

Du finner även andra produkter och information om oral hälsa som t.ex tandblekning hos BeconfiDent.se.